slider

GYIK

Miben nyújt segítséget az oldal használata?

Egyszerű, gyors és biztonságos módon tud szerződéseket létrehozni. Több száz előre elkészített szerződésmintából tudja kiválasztani az Ön számára megfelelőt, nem szükséges rengeteg időt és energiát fordítania arra, hogy saját magának készítse el szerződéseit, vagy ügyvéd segítségével írja meg azokat.

Csak cégeknek vagy magányszemélyeknek is hasznos?

Természetesen nem csak vállalkozások számára nyújt hasznos segítséget a Jogcontrol oldal, magánszemélyeknek is számos alkalommal lehet szüksége fontosabb szerződésekre legyen szó akár ingatlan- vagy gépjármű adásvétellel, bérbeadással, kölcsönnel, követeléskezeléssel, vagy építkezéssel kapcsolatos ügyletekről.

Hogyan használjam az oldalt?

Belépést követően töltse le a szükséges szerződést vagy szabályzatot, egészítse ki a szükséges adatokkal és máris kész a szerződés.

Milyen formátumban tudom letölteni a szerződéseket?

Az egyszerű szerkeszthetőség érdekében minden szerződésminta Microsoft Word formátumban tölthető le.

Milyen adatok megadása szükséges a szerződés elkészítéséhez?

A szerződő felek megszokott adatai szükségesek hozzá, cég esetén általában cégnév, székhely, adószám, cégjegyzékszám és az ügyvezető adatai, magánszemély esetén általában név, cím, születési dátum és hely, anyja neve, személyi igazolvány szám, esetleg adószám. Értelemszerűen - a szerződés típusától függően - szükség lehet a dátumok, határidők, helyszínek illetve pénzösszegek megadására is.

Hogyan tudok előfizetni?

Ingyenes árajánlat kéréséhez kérjük keresse fel telefonos ügyfélszolgálatunkat hétköznap 8:00-16:00 óra között a +36 1 443 3180 telefonszámon, vagy jelezze előfizetési szándékát a weboldal Kapcsolat aloldalán.

Milyen jellegű kérdésekre kapok választ a Szakértői Kérdezz-felelek modul használatával?

Szakértőink kizárólag a weboldalunkon megtalálható irat- és szabályzat mintákkal, azok tartalmi- és formai elemeivel kapcsolatos kérdésekben tudnak Önnek segítséget nyújtani.

Hogyan kaphatok választ a kérdéseimre, mi a Szakértői Kérdezz-felelek modul használatának módja?

Kérdését a Szakértői Kérdések fül alatt található form segítségével tudja beküldeni. A kérdésére a szakértőink által adott választ az Ön által megadott email címre küldjük meg.